Untitled Document

MÁRTÓ FESTÉS

Mielőtt a mártó festés mellett mint alkalmazandó technológia mellett döntenének, nagyon sok kérdést kell tisztázni, összetett feladat a megfelelő technológia és anyag kiválasztása. Milyen fémet kell festeni, rendelkezésre áll-e szárító kabin, milyenek a tárolás körülményei, a mártó tartály méretei-kapacitása-tulajdonságai, milyen terhelésnek kell a bevonatnak ellenállnia, hőmérséklet, páratartalom ? Ha a mártó festésen gondolkodnak vegyék fel a cégünkkel a kapcsolatot, és a mi segítségünkkel és anyagainkkal tökéletes lesz a végeredmény.

 

Inver logó

INVER s.p.a.                                                              
Műszaki Leírás
32677 – IDROLIN ALAPOZÓ (MÁRTÓ FESTÉK) RAL 9005

FŐ TERMÉK JELLEMZŐK
Gyors száradású víz hígítású matt korróziógátló bevonat. Kiváló időjárásálló képességgel rendelkezik. Lehetséges a gyorsított szárítás is, 80°C –on 15 percen keresztül. Kítűnő takaróképesség jellemzi, és nem szívja el a fedő zománc fényét. Alkalmas a hagyományos oldószeres bevonatok nagy részének a kiváltására.

ALKALMAZÁS
A kiváló takarásának köszönhetően a bevonat megfelelő akár kisméretű öntvény vagy hengerelt acél felületek, alkatrészek merítéssel, szórással történő festésére is. Előnye a gyors, teljes rétegű átszáradás.

 

Sestriere 4752 műszaki

Műszaki adatlap 32677 IDROLIN korróziógátló bevonat »

 

 

Inver logó

INVER s.p.a.                                                              
Műszaki Leírás
30450 – IDROLIN ALAPOZÓ (MÁRTÁS) OXID VÖRÖS

FŐ TERMÉK JELLEMZŐK
Gyors száradású víz hígítású matt korróziógátló alapozó. Kiváló időjárásálló képességgel rendelkezik. Lehetséges a gyorsított szárítás is, 80°C –on 15 percen keresztül. Kítűnő takaróképesség jellemzi, és nem szívja el a fedő zománc fényét. Tökéletesen alkalmas az oldószeres anyagok kiváltására.

ALKALMAZÁS

Olyan felületekre javasolt ahol a nagyon gyors száradás az elvárás. A kiváló takarásának köszönhetően a bevonat megfelelő akár kisméretű öntvény vagy hengerelt acél felületek, alkatrészek merítéssel, szórással történő festésére is. Előnye a gyors, teljes rétegű átszáradás

Sestriere 4752 műszaki

Műszaki adatlap 30450 IDROLIN korróziógátló bevonat »

 

 

 

RAL színskála

RAL 1000
RAL 1001
RAL 1002
RAL 1003
RAL 1005
RAL 1006
RAL 1007
RAL 1011

További színek »