Untitled Document

VIZES RENDSZEREK

Aki a vizes rendszerek mellett dönt nagymértékben csökkenti a károsanyag kibocsájtást, és ez leegyszerűsíti a festési tevékenységhez kapcsolódó szabályok betartását. Az INVER vizes rendszerei kiváló minőségűek, könnyen kezelhetőek, és megbízhatóak. Sok évnyi kutatás után az INVER festékgyár teljes skáláját kínálja a vizes bevonat rendszereknek amelyek műszaki és esztétikai paramétereik akapján felveszik a versenyt az oldószeres bevonatokkal. A kutatás-fejlesztés folyamatossága, a szoros együttműködés a polimer kutató laboratóriummal és az alapanyag és festő berendezés gyártókkal eredményezi, hogy az INVER vizes rendszerek ellenállnak az időjárás viszontagságainak az oldószer tartalom folyamatos csökkenése mellett.

ALAPOZÓK 1K

 

Inver logó

INVER s.p.a.                                                              
Műszaki Leírás
67366 – IDRAYON/E N 80 BEVONAT MATT FEKETE

FŐ TERMÉK JELLEMZŐK
Gyors száradású víz hígítású matt korróziógátló bevonat, alkalmazható egyrétegű bevonatként is. Kiváló időjárásálló képességgel rendelkezik. A termék nagyon gyorsan szárad, már 48 óra után eléri a teljes kikeményedést. Lehetséges a gyorsított szárítás is, 50-60°C –on 20-30 percen keresztül. Korrózió gátló képességét tekintve tökéletesen alkalmas az oldószeres anyagok kiváltására.

ALKALMAZÁS
A kiváló takarásának köszönhetően a bevonat megfelelő akár kisméretű öntvény vagy hengerelt acél felületek, alkatrészek szórással történő festésére is. A bevonat autóipari alkatrészek, gépek, építőipari, vagy útépítő gépek, teherautó alvázak festésére, stb. használható. Előnye a gyors, teljes rétegű átszáradás

 

Sestriere 4752 műszaki

Műszaki adatlap 67366 IDRAYON/E N 80 korróziógátló bevonat »

 

 

Inver logó

INVER s.p.a.                                                              
Műszaki Leírás
32677 – IDROLIN ALAPOZÓ RAL 9005

FŐ TERMÉK JELLEMZŐK
Gyors száradású víz hígítású matt korróziógátló bevonat. Kiváló időjárásálló képességgel rendelkezik. Lehetséges a gyorsított szárítás is, 80°C –on 15 percen keresztül. Kítűnő takaróképesség jellemzi, és nem szívja el a fedő zománc fényét. Alkalmas a hagyományos oldószeres bevonatok nagy részének a kiváltására.

ALKALMAZÁS
A kiváló takarásának köszönhetően a bevonat megfelelő akár kisméretű öntvény vagy hengerelt acél felületek, alkatrészek merítéssel, szórással történő festésére is. Előnye a gyors, teljes rétegű átszáradás.

 

Sestriere 4752 műszaki

Műszaki adatlap 32677 IDROLIN korróziógátló bevonat »

 

 

Inver logó

INVER s.p.a.                                                              
Műszaki Leírás
30450 – IDROLIN ALAPOZÓ OXID VÖRÖS

FŐ TERMÉK JELLEMZŐK
Gyors száradású víz hígítású matt korróziógátló alapozó. Kiváló időjárásálló képességgel rendelkezik. Lehetséges a gyorsított szárítás is, 80°C –on 15 percen keresztül. Kítűnő takaróképesség jellemzi, és nem szívja el a fedő zománc fényét. Tökéletesen alkalmas az oldószeres anyagok kiváltására.

ALKALMAZÁS

Olyan felületekre javasolt ahol a nagyon gyors száradás az elvárás. A kiváló takarásának köszönhetően a bevonat megfelelő akár kisméretű öntvény vagy hengerelt acél felületek, alkatrészek merítéssel, szórással történő festésére is. Előnye a gyors, teljes rétegű átszáradás

Sestriere 4752 műszaki

Műszaki adatlap 30450 IDROLIN korróziógátló bevonat »

 

 

ZOMÁNCOK

 

Inver logó

INVER s.p.a.                                                              
Műszaki Leírás
53535 – IDROLIN S.F. IPARI ZOMÁNC RAL 9005

FŐ TERMÉK JELLEMZŐK
Gyors száradású víz hígítású selyemfényű bevonat,  kiváló időjárásálló képességgel rendelkezik.
A kiváló tapadás miatt alkalmas különböző alumínium öntvények felületének közvetlen festésére is. A termék nagyon gyorsan szárad levegőn, de lehetséges a gyorsított szárítás is, 80°C –on 15 percen keresztül.

ALKALMAZÁS
Ez a víz hígítású zománc bevonat főként akkor javasolt, ha az alacsony VOC tartalom és a gyors száradás követelmény. A bevonat mezőgazdasági alkatrészek, gépek, építőipari, vagy útépítő gépek, festésére, stb. használható. Előnye a gyors, teljes rétegű átszáradás

 

Sestriere 4752 műszaki

Műszaki adatlap 53535 IDROLIN korróziógátló bevonat »

 

RAL színskála

RAL 1000
RAL 1001
RAL 1002
RAL 1003
RAL 1005
RAL 1006
RAL 1007
RAL 1011

További színek »